Música
pretty-horizontal-By-Berta-Navas-12

Pretty Pretty 2000 (+ Neska)

Espai Zowie
27 oct
20:00 h

PRETTY PRETTY 2000

Bastint ponts entre el futur i el passat, amb una estètica futurista i sota una aura de misteri, neix PRETTY PRETTY 2000. Un projecte originat entre Babilònia i Alexandria, ple de música urbana, ball room, electrònica, dembow, bailefunk o trap.

PRETTY PRETTY 2000 ha estat tocant en clubs i festivals com a Foc (Razzmatazz), CHA CHÁ, Voodoo, Antídoto Club o Mondo Vigo. També ha estat present en esdeveniments de branding per a SHOOP Clothing o THEROOM.

Benvinguda a l’heterotopia musical il·limitada.

 

 

Neska

Neska és una dj i productora originària del País Basc. Música de professió, amb un background en piano clàssic i jazz i un passat recent en bandes de punk a Anglaterra, Neska aka Inés de Juana va començar a punxar en la primavera de 2021, convertint-se en tot just un any en un dels noms de referència dins de l’escena electrònica emergent de Barcelona. Resident en el club Human (Razzmatazz), Neska també ha recorregut les pistes dels festivals nacionals Primavera Sound, Sónar, Brunch, Hivernacle o Soundit, esdeveniments curats per segells com Possession o Innervisions, així com sales de tota la península, compartint cabina amb artistes internacionals de la talla de Jeff Mills, Oscar Mulero, Frega Terenzi, DJ Stingray, Leon Vynehall, DjRUM, Gene On Earth, FJAAK, DJ Seinfeld, JoseyRebelle o VTSS entre altres. Curator de fauna & flora esdeveniment de música electrònica i art multidisciplinari que actualment pren lloc en Lolita (Razzmatazz) i host de Neskafe, el seu programa de ràdio mensual en dublab, Neska es caracteritza per la seva versatilitat dins i fora de la cabina. Els seus sets estan marcats per una forta influència del 90s House, Techno i UK Breaks, melodies àcides, harmonies oníriques, beatsenèrgics i ritmes frescos que muten d’estil i època. Una selecció molt personal, elegància en la mescla, i sobretot, passió per la música.

Actividades relacionadas