Música
IMG-20220611-WA0036(1)

Fera y las Disidentes (+ Sophie Lekker)

Espai Zowie
28 oct
21:00 h
Participantes: Fera y las Disidentes

Fera i Les Dissidents presenta el seu primer LP “Sense GénerX” en Espai Zowie, la mítica banda sortida de la guerrilla queer barcelonina liderada per la carismàtica artista/activista Fera (ThaisCuadreny), presentarà el seu primer disc d’estudi, una celebració de l’activisme més combatiu a través d’unes cançons que trenquen amb qualsevol gènere i etiqueta. Riot bollero i transfeminista, new wave, punk, garage, pop i fins a cúmbia i rap, un mix inclassificable carregat de personalitat al costat d’unes col·laboracions de luxe. Un espectacle intens on el compromís i la potència en escena estan assegurats. No us perdeu una autèntica celebració de la lluita activista i de música en directe. Un projecte que veu la llum després de gairebé vint anys de lluita des de la diàspora … Al món!

Completarem la triga amb un tancament moltespecial a càrrec de la dj Sophie Lekker

Fera i Les Dissidents

És riot queer sense gènere ni etiquetes. Un projecte nascut de l’underground barceloní, carregat de personalitat i compromís, liderat per la carismàtica Fera (Thais Cuadreny) i les Dissidents, unes músiques compromeses amb la música en viu i la lluita queer i transfeminista. Un directe explosiu i únic, un grapat de hits que pretenen visibilitzar la presència lesbiana i queer en els escenaris i un mix inclassificable de sons, els han valgut la fama de ‘llegenda urbana’. Una urpada des de la dissidència barcelonina, un crit d’orgull i llibertat.

Sophie Lekker
Es guanya la vida editant literatura i creu que un bon DJ és aquell que conta una història en cada sessió. Les seves ens parlen de la nostra part més amagada, de la llibertat per a estimar i per a sentir sense lligams. El seu món és el techno profund, encara que flirteja amb els ritmes més sensuals del dark disc o el synthwave actual. Promotora de l’escena techno queer a Barcelona, és creadora de les festes Cuerpo Secreto i re:birth.

Web

Actividades relacionadas