Art
_26.pringao_cuba

Teo Vázquez

De la mà de l’artista Teo Vázquez es realitzaran diversos murals a l’aire lliure amb motiu del festival Berdache. El treball que es durà a terme estarà compost per diferents obres que seran integrades en l’entorn urbà del barri de L’Hospitalet. Les diferents obres estan inspirades en diferents artistes que participen dins del marc d’aquesta nova edició.

Teo Vázquez és un fotògraf i artista plàstic gadità resident a Barcelona. El seu treball ha estat exposat en galeries i festivals al voltant del món. Llocs com el Regne Unit, la Xina, França, Itàlia, Suïssa, Ucraïna, Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia, el Brasil, Mèxic, els Estats Units, l’Uruguai i Cuba són alguns en els quals et podràs trobar amb les seves obres, mirant-te des de murals plens d’expressió humana, lluita i humor. Formen part de la seva trajectòria professional, centrada en projectes d’art urbà, murals i publicitat.

L’interès sense límit per les persones i les seves vivències, el nomadisme, el desarrelament, el carrer, la puresa, i tot el que li commou, fan que el retrat sigui el seu canal d’expressió més directe.

Actividades relacionadas